Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Jsme ryze amatérští fotografové, mimo našeho předsedy Jiřího Bartoše, který je známý a uznávaný fotograf. V roce 2013 byl nominován do fotografické síně slávy, vážíme si jeho rad a komentářů k našim fotografiím (někdy ne zrovna příjemným).

Jsme skupinou asi deseti stálých členů, kteří se pravidelně scházejí, aby si ukázali svoje fotografie tak, jak je vidíme, informovali se o novinkách z oblasti fototechniky a vzájemně si sdělili svoje poznatky z fotografování.

Zbytek jednotlivých setkání nám zabere výběr fotografií do každoroční soutěže mapového okruhu Český ráj a společných výstav. Máme také naši klubovou měsíční fotosoutěž na různá zadaná témata.

Na této internetové prezentaci se představují jednotliví členové svými fotografiemi. Dále zde najdete historii fotoklubu a samozřejmě aktuality z klubového dění.

Do budoucna, bychom chtěli pokračovat ve fotografické soutěži mapového okruhu Český ráj a obhájit přední místa, jak tomu bývalo v předešlých letech. Také se dále chceme zdokonalovat v naši fotografické tvorbě.
Přejeme všem, kdo rádi fotografují, „dobré světlo“.